Roerbakschotel met spruitjes en appel

Deze roerbakschotel met gebakken spruitjes, appel en gember zet je in een handomdraai op tafel.

Bereiding

  • Bereidingstijd 30 minuten
  • 4 porties
  • Veganistisch recept
  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en gember.
  3. Voeg de spruitjes toe en roerbak nog 5 minuten. Voeg dan de gesneden appel toe en bak 2 minuten mee. Voeg chilisaus, sojasaus en water toe en laat nog 5 minuten pruttelen tot de spruitjes gaar zijn.
  4. In een koekenpan verhit je de rest van de olie en bak hierin de tofureepjes krokant.
  5. Serveer de spruitjes met de tofureepjes en mienestjes.

Tip: Ook erg lekker met reepjes tempeh in plaats van tofu.

Recept van de 
Veganchallenge.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.